Koncert pas 22 vitesh, rikthehet “Ritfolk” me 8 qershor

61

Janë sërish bashkë, të paktën kjo është e sigurt në koncertin e Ritfolk-ave më 8 qershor. Dy vokalistët Altin Gocin dhe Saimir Brahon janë në prova me këngën aq të famshme “Dëshirë dhe heshtje”.

E pas saj do të vijnë “Endërroj”, “Drejt fatit tim” etj. “Ritfolk”-at janë disa ditë para koncertit.

Ky koncert do të mbahet tek Qendra Kulturore e Katedrales Ortodokse dhe pritet të mbledhë shumë fansa dhe nostalgjikë të viteve 90′.