Kthim në kohë në Pogradec

280

RETRO TIME është një takim artistësh të rinj të cilët ngrenë një komunikim përmes disa punimesh që bëjnë bashkë mesazhe dhe emocione të cilat ngjasojnë me periudhat e hershme.

Kthimi pas në kohë përbën gjithnjë një mundësi për të rikujtuar emocione të ndjera në të shkuarën, ngjarje që kanë gjithnjë një peshë të caktuar emocionale.

Ekspozita RETRO TIME do te zhvillohet sot dt. 25.06.2016 ora 19:00 ne ambientet e Galerisë se Arteve Pogradec.

 

Retro Time