Motoçikleta e parë e shtypur në printer tredimensional

260

Në Gjermani është shtypur në printer tredimensional e para motoçikletë. Ajo quhet ”The Light Rider”, dhe peshon vetëm 35 kilogram.

[fbvid]https://www.facebook.com/zeriamerikes/videos/10154111165884536/[/fbvid]