Kur të kaloni nga Liceu Artisik do të shikoni ndryshime

146

Bashkia Tiranë vazhdon punën për ndriçimin e rrugëve të kryeqytetit me ndriçim LED.

Tashmë ndriçimi i kryeqytetit bëhet me llampa të teknologjisë LED falë investimit të ri të bashkisë së Tiranës

Dritat LED janë përzgjedhur kryesisht për kursimin e energjisë elektrike, por dhe do të  rinovojnë sistemin ekzistues deri në 65 për %.

Po ashtu, teknologjia LED garanton qëndrueshmërinë dhe jetëgjatësinë e llambave, disa herë më tepër krahasuar me jetëgjatësinë e llambave aktuale.