Lajmi i mirë/ Nxirren nga kampi Al-Hol në Siri 4 fëmijë shqiptarë dhe një grua

15

Një lajm shumë i mirë vjen nga Siria ku janë nxjerrë nga kampi i Al -Hol 4 fëmijë shqiptarë. dhe një grua në karrocë me rrota

Të shpëtuarit u janë nënshtruar të gjitha testeve mjekësore. Ato janë shoqëruar nga kampi për në Damask nga Gjysmëhëna e Kuqe, e qeveria jonë do t’i shoqërojë drejt Shqipërisë për t’i bashkuar me familjet.

Me anë të këtij operacioni pritet të sillen në Shqipëri, të gjithë fëmijët shqiptarë që janë në Siri.

Pak kohë më parë u shpëtua edhe Alvin Berisha./PO.AL