Lushnje, çelet panairi “Agri-Kultura dhe Tradita Rome”

396

Mbahet në Lushnje panairi “Agri-Kultura dhe Tradita Rome”. Në këtë panair, i cili tashmë po kthehet në traditë, vizitorët u njohën me produkte të artizanatit dhe agrikulturës rome, prodhime të kuzhinës tradicionale të këtij komuniteti, muzikë e kërcime duke ndezur atmosferën në shesh.

14265019_1442261252456372_394209472246268861_n14292394_1442261189123045_3393039225379441464_n14317595_1442261035789727_7279640166189537294_n14333220_1442261245789706_2450684786035503676_n14359039_1442261065789724_3762847237566593826_n14364673_1442261159123048_4337668106083926975_n