Modeli i ri i Nokia, me 5 kamera

233

HMD duket se po punon në një grup kamerash mbresëlënëse për një telefon të ardhshëm Nokia Android. Skicat e dizajnit dhe imazhet e rrjedhura tregojnë se mund të jemi gati të shohim një telefon të quajtur Nokia me pesë kamera në pjesën e pasme. Struktura penta-lens fillimisht u shfaq në thashethemet rreth një pajisjeje Nokia 10 më herët këtë vit, dhe tani një foto e telefonit është parë online.

Moduli i kamerës përfshin pesë lente të rregulluara në atë që duket si një rreth, me emërtimin e shquar Zeiss. HMD Global, kompania finlandeze që ka licensuar të drejtat për prodhimin e telefonave Nokia, u bashkua me Zeiss vitin e kaluar për të ribashkuar markat Nokia dhe Zeiss për epokën e Android. HMD ka filluar të përdorë tashmë optikën Zeiss në telefonat e tyre më të fundit Android, njofton The Verge.