Në Paris çelet “Shtëpia e Shqipërisë”

120

Për herë të parë në kryeqytetin francez çelet “Shtëpia e Shqipërisë”, një institucion tërësisht në shërbim të njohjes dhe përhapjes së vlerave kombëtare.

Kjo shtëpi ka synim shpalosjen e vlerave të Shqipërisë. Kultura, arti, letërsia do të kenë një hapësirë të veçantë