Po ju, çfarë do të bënit nëse do të gjenit 235 mijë euro në rrugë?

113

Një motorist gjeti mijëra euro të shpërndara në anën e një autostrade spanjolle dhe i dorëzoi në polici. Pasi u numëruan në bankë, rezultoi se ishin 234,890 euro dhe një kartëmonedhë 50 euro false.

Policia po përpiqet të zbulojë se kush i zotëron paratë dhe pse u hodhën aty.

Po ju si do të vepronit në këtë rast?

Shembull frymëzues!