Nga Italia në Bradashesh të Elbasanit, njihuni me doktor Kleanthin

104

Doktor Kleanth Çimi, është rikthyer në Shqipëri për të dhënë kontributin e tij në sistemin e shëndetësisë në Shqipëri.

Doktori është diplomuar në Itali dhe është rikthyer në vendin tonë për këtë punë.

“Mjekë për Shqipërinë, dr. Kleanth Çimi është rikthyer së fundmi në Shqipëri pas diplomimit për Mjekësi dhe Kirurgji në Itali dhe aktualisht punon pranë Qendrës Shëndetësore Bradashesh të Elbasanit”, shkruan Ministria e Shendetesise