Nita Rakovica, shqiptarja e parë pjesë e uniformave blu në Zelandën e Re

21

Nita Rakovica është shqiptarja e parë oficere policie që i bashkohet uniformave blu në Zelandën  e Re.

Nita pas mbarimit të Kolegjit për oficere policie me sukses veshi uniformën dhe komfor ligjeve e rregullave të punës kryen detyrën në ruajtjen e rendit  në qytetin e Auckland-it.

Shqiptarët janë integruar fuqishëm në vendet ku jetojnë, duke treguar se kanë talente të jashtëzakonshme dhe që mund ti sherbejnë për mirë njerëzimit. Historitë e suksesit janë të panumërta, mjafton të përmendin Ermonela Jahon apo Dua Lipan.