Parqet Kombëtare të Shqipërisë prezantohen në Lubjanë

136

Parqet Kombëtare të Shqipërisë janë prezantuar në kryeqytetin slloven.

Në pjesën ballore të parkut “Tivoli” të Lubjanës, janë prezantuar foto të formatit të madh të parqeve natyrore të mbrojtura të harkut dinarid, duke përfshirë parqe nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Mali i Zi, Maqedonia, Serbia dhe Sllovenia.