Realizohet me sukses ndërhyrja delikate në Spitalin Rajonal Vlorë

10

Në Spitalin Rajonal Vlorë është realizuar me sukses një ndërhyrje delikate për heqjen e tumorit në pankreas.

Procedura whipple Pankreato-Duodenektomia, e cila konsiderohet ndër ndërhyrjet e komplikuara është kryer nga ekipit i mjekëve me dr. Florant Bushe, dr. Leonard Likaj, dr. Faslli Haxhiaj, dr. Ëngjëll Lazaj dhe instrumentare Jola Muharremi.

Spitali Rajonal Vlorë ofron shërbime dhe ambiente moderne, me standarde evropiane dhe me pajisje të teknologjisë së fundit.

/ata.gov.al