Riparim i rrugës së ”Durrësit”, rrugës “Abdyl Frashëri”, rrugës së ”Barrikadave” dhe rrugës së ”Dibrës”

275

Përmes një postimi në facebook, Bashkia Tiranë ka raportuar për riparimin e disa rrugëve kryesore të Tiranës si: rruga e ”Durrësit”, rruga ”Abdyl Frashëri”, rruga e ”Barrikadave” dhe rruga e ”Dibrës”.

13241197_1347979181883831_857309779728809894_n 13254237_1347979185217164_615770593666142883_n 13260291_1347979235217159_701154627428345615_n 13266096_1347979231883826_4068584850381674565_n 13267887_1347979228550493_6683226497418094634_n 13269292_1347979178550498_3048413453059912618_n