Kina prezanton idenë që zgjidh problemet me trafikun

260

”Hoverbus” quhet autobusi i cili mund të bëhet realitet brenda një viti dhe do zgjidh problemet me trafikun duke mbajtur 1200 pasagjerë dhe udhëton sipër përdoruesve të tjerë të rrugës.

[fbvid]https://www.facebook.com/ecovolis/videos/1222348091118418/[/fbvid]