Shtatë arsye pse miqësitë që zgjasin më shumë se 10 vjet janë të veçanta

33

Nëse keni qenë miq me dikë për më shumë se 10 vjet, atëherë duhet të jeni të lumtur sepse miqësia juaj ishte testi i kohës. Ju mund të keni shumë miq por jo të gjithë janë aq të veçantë sa personi që ju vjen në mendje kur po e lexoni këtë. Dhe gjëja e mirë për miqësitë është se ata plaken si verë e mirë ,sa më e vjetër është miqësia, aq më mirë!

Sipas studimeve, miqësitë që zgjasin më shumë se 10 vjet janë goxha të veçanta.

Ata e dinë realitetin tuaj.

Nëse jeni miq me dikë për më shumë se 10 vjet, nuk ka asnjë mënyrë që ata të mos e dinë realitetin tuaj. Në fakt, ata me siguri ju njohin aq mirë sa ndonjëherë ju befasoheni se sa mirë mund t’ju lexojnë. Ju nuk mund të fshehni asgjë prej tyre dhe pa thënë asnjë fjalë, të dy e kuptoni njëri-tjetrin.

Distanca nuk dëmton miqësinë.

Do të ishte mirë të qëndroni pranë mikut tuaj dhe t’i shihni ata në çdo kohë që dëshironi, por ndonjëherë jeta ka plane të ndryshme dhe përfundoni duke qenë shumë larg njëri-tjetrit. Por gjëja e mirë për këtë është se ajo nuk do të dëmtojë vlerën e miqësisë. Të jesh mik për më shumë se 10 vjet ka aftësitë e saj, dhe një prej tyre është se mund të mbështetesh në themelin e miqësisë për të qëndruar i paprekur, edhe nëse nuk e shihni njëri-tjetrin për një kohë të gjatë.

Gjithmonë mund të mbështeteni tek njëri-tjetri, edhe nëse ndonjëherë nuk flisni me javë.

Gjëja e mirë në lidhje me miqësitë që zgjasin shumë është që të dy e dini se ndonjëherë mund të jeni shumë të zënë për të marrë madje telefonin dhe nuk ka ndjenja të vështira për këtë. Shoku juaj nuk do të zemërohet me të, dhe ndonjëherë mund të kalojnë disa javë derisa të dy të keni një bisedë të duhur.

Ju të dy i njihni sekretet më të thella të njëri-tjetrit.

Ekziston një arsye pse miqësia juaj ishte testi i kohës, dhe kjo është për shkak se të dy e kuptoni njëri-tjetrin aq mirë. . Ju jeni të hapur me njëri-tjetrin, dhe madje edhe nëse nuk jeni tipi prekës, me siguri i tregoni mikut tuaj më shumë sesa shumica e njerëzve dinë për ju.

Ata dinë rrëfimet tuaja më të sikletshme.

10 vjet është një periudhë e gjatë. Dhe gjatë asaj kohe, ka të ngjarë të jesh atje për të parë disa momente vërtet të sikletshme. Por për fat të keq, miqtë kurrë nuk ju lejojnë të harroni ato histori të turpshme , edhe nëse ato kanë ndodhur përgjithmonë! Miku juaj do të jetë gjithmonë atje për t’ju kujtuar atë gjë budallaqe që ju bëtë, pavarësisht nëse ju pëlqen apo jo

Ju keni një ton histori të çmendura për aventurat tuaja të së kaluarës.

Ka të ngjarë që një kohë kur shkuat në një aventurë të çmendur së bashku dhe gjithmonë do të ngjallni ato kujtime të shkëlqyera. Ju mund të jeni duke jetuar jetë të ndryshme tani, por gjithmonë do t’i mbani mend “kohërat e mira” dhe marrëzitë  së bashku.

Ju ishit atje për të gjitha momentet e mëdha.

Diplomime, promovime në punë, martesa dhe ditëlindje  të dy keni qenë atje për të gjitha momentet e mëdha të jetës. Edhe nëse jeni tepër i zënë gjatë këtyre ditëve, nuk ka asnjë mënyrë që të mos humbasë momentin e madh të mikut tuaj më të mirë. Pavarësisht çfarë, gjithmonë keni kohë të mblidheni për të festuar gjërat që kanë rëndësi.

A keni një mik që ju erdhi në mendje ndërsa po lexonit këtë artikull? Bëni tag ata në pjesën e komenteve për t’i njoftuar ata që ju kujtojnë diçka të veçantë!