‘Të bësh pilaf ku të teket’/ Zgjidhja? Kjo makinë me kuzhinë me vete (FOTOT)

32

Je në mes të rrugës, restorantet janë të mbyllura ose larg dhe të ka ardhur një dëshirë e papërmbajtshme për makarona? Pa problem, mjafton që mjeti me të cilin po udhëton të jetë një Rivian R1T.

Automjeti i tipit “pickup”, totalisht elektrik, përtej risive të tjera, ka të integruar edhe një kuzhinë të mirëfilltë që pas përdorimit zhduket në trupin e mjetit.

Bëhet fjalë për një suprinë rreth 1.2 metra e lëvizshme, një pianurë me induksion me dy vende, një lavaman të vogël dhe një rezervuar me 15 litra ujë. Dy sirtarë të kompletuar me çdo orendi dhe hapësirë për ushqime përfshihet në opsionet e saj.

Automjeti i firmës amerikane, e specializuar në modele të qëndrueshme edhe në aspektin mjedisor, kushton normalisht rreth 57 mijë euro, ndërkohë që për opsionin me kuzhinë  duhet shtuar edhe 4500 euro të tjera. Në fund të fundit, ia vlen, për të gatuar një pilaf aty ku të teket!