”Të nderojmë duke u përkujdesur”, aksion vullnetarë për pastrimin dhe merimetimin e lapidarëve

248

Në këtë 29 Nëntor, dhjetra aktivistë të Ecovolis në bashkëpunim me nxënësit e shkollave profesionale ndërmorën një aksion vullnetar për të pastruar dhe meremetuar lapidarët. Kjo ishte forma më e mirë për të nderuar veprën dhe sakrificën e dëshmorëve.

15193430_1795642304056739_9005746701896481147_n 15085463_1795642390723397_985669164769283436_n 15219432_1795642430723393_146263950557993014_n 15219515_1795642760723360_2761900817822987797_n15284125_1377500948936464_2430369157878131111_n 15242035_1377502968936262_1696440351964704061_n