Tiranë, fëmijët çelin Javën e Lëvizshmërisë së Gjelbërt

279

16 – 22 Shtator është java e këmbësorëve, çiklistëve dhe çdo përdoruesi tjetër të rrugës që ka zgjedhur lëvizjen pa tym, për një të ardhme më të mirë për veten, qytetin dhe fëmijët.

Javën e Lëvizshmërisë së Gjelbërt 2016 e çelën 50 çiklistët e vegjël guximtarë, që pedaluan në krahë të aktivistëve Ecovolis për më shumë se dy orë.

14370211_1305741002779126_6763361406652584995_n14344087_1305739756112584_7395044384212559743_n14332983_1305738916112668_4592786154330087038_n14322267_1305739272779299_412645385530756749_n14370198_1305739059445987_3010286015925216531_n14355048_1305739116112648_1213570124063797195_n14322638_1305739316112628_4149554745921247410_n14292517_1305739179445975_6375750890010631324_n13077001_1305739506112609_7551888349558709653_n

Burimi: Ecovolis