Vaksinim falas ndaj gripit stinor për 260 mijë qytetarë, 600 mijë doza vaksinash për COVID-19

2

Sot se janë siguruar vaksinat falas ndaj gripit stinor për grupet e riskuara.

Me nisjen e sezonit të vjeshtës, janë siguruar vaksinime falas ndaj gripit stinor për grupet e riskuara për 260 mijë qytetarë dhe 600 mijë doza vaksinash për COVID-19, shpërndarja e të cilave do të fillojë pas javës së dytë të muajit tetor”.

Në planin vjeshtë-dimër vijojnë përgatitjet për vaksinimin dhe survejancën e virozave respiratore.

Programi kombëtar i vaksinimit anti-COVID do të kombinohet me vaksinimin kundër gripit në të gjitha qendrat shëndetësore në vend.

/ata.gov.al