VIDEO/ 10 vjet në NATO! Disa fakte që duhet të dini për Shqipërinë

233

Shqipëria udhëheq me dërgimin e trupave ushtarake në operacionet e NATO-s

Aktualisht Shqipëria ka trupa në Kosovë, Bosnje-Hercegovinë, detin Egje, Letoni, Afganistan

Ambasada e Shteteve të Bashkuara ka publikuar një video me rastin e 10 vjetorit të anëtarësisë së Shqipërisë në NATO.

“Ndërsa Shqipëria feston 10 vjet anëtarësi në NATO, ne duam të nënvizojmë disa fakte të rëndësishme mbi Aleancën dhe rolin e Shqipërisë brenda saj. 10 vjet NATO. Ne jemi NATO”, shkruan Ambasada Amerikane.