10 foto historike që të ngrohin zemrën

428

Kur ne shikojmë fotot e vjetra historike, mendojmë që bota ka qenë veç bardh e zi, e gjithashtu mendojmë se ka pasur veç luftra. Megjithatë, Bored Panda, i është kthyer historisë dhe ka rrëmuar duke gjetur 10 foto të adhurueshme që të ngjallin gëzim.

#1 Pak sekonda para lumturisë. 1955

#2 Një çift Viktorian duke u përpjekur për të mos qeshur ndërkohë që po u bëhet portret. 1890

#3 Shokë e ngushtë

#4 Një marins duke ushqyer një kotele të adoptuar, pasi nëna e saj ngodhi gjatë luftës

#5 Një fëmijë austriak sapo ka marrë një palë këpucë të reja. Lufta e Dytë Botërore

#6 Një vajzë duke luajtur për qenushin e saj

#7 Ndërkohë që macja e kaftë pi qumësht, e zeza pret në radhë

#8 Haroldi, i cili po degjon tinguj për herë të parë

#9 Terapi mjeksore me kafshë. 1956

#10 Një vajzë e lumtur franceze dhe macja e saj. 1959

Burimi: Bored Panda