10 vite nga prezantimi i iPhone: Ja si ka evoluar

257

Një telefon, një lexues muzike, një pajisje për të bërë kërkime në internet dhe për të kontrolluar emailin. Të gjitha këto funksione tani janë të pranishme në çdo smartphone, dhe tek ata të cilësisë së ulët, por që vetëm 10 vjet më parë përbënin një revolucion. Ky ishte iPhone i parë i prezantuar nga Steve Jobs më 9 janar 2007 në San Francisco, duke eleminuar tastierën dhe duke përdorur funksionin e prekjes, që tashmë është familjar edhe për fëmijët, dhe në botën e aplikacioneve.

iPhone 2007

iPhone 2008

iPhone 2009

iPhone 2010

iPhone 2011

iPhone 2012

iPhone 2013

iPhone 2014 

iPhone 2015

iPhone 2016