Aplikacion që kombinon verën me muzikën?

18
Red wine pouring into wine glass, close-up

Gjetja e këngëve të preferuara (playlist), të përputhura me shijimin e verës, tashmë është e mundur falë aplikacionit ”Lista e verës”.

Projekti përdor algoritme të Inteligjencës Artificiale.

Aplikacioni regjistron më shumë se 2,5 milion verëra dhe katalogë të mbi 1 600 vreshtave për aciditetin, strukturën dhe aromat e rrushit.

Për ta bërë atë të funksionojë, thjesht fotografojeni etiketën e verës dhe ndizni amplifikuesit audio.

Dy themeluesit janë Gabriele Cedrone dhe Marco Iacobelli, përkatësisht somelie’ dhe inxhinier celularësh