”Argjiro Feste 2016” shëndërroi Gjirokastrën në kryeqëndër të folklorit, trashëgimisë dhe kulturës

248

Gjirokastra u shëndërrua  në kryeqendrën e folklorit, trashëgimisë, kulturës e argëtimit. Për tre ditë me radhë 30 shator, 1 dhe 2 tetor, ”Argjiro Festë 2016” bashkoi tinguj e ngjyra nga Shqipëria, Bullgaria, Greqia, Mali i Zi, Kosova, Maqedonia. Solli kulturën nga të gjitha trevat shqiptare dhe ato ballkanase. Fëmijët patën mundësinë të njiheshin me trashëgiminë mijëravjeçare.

Në këto tre ditë ishte një festë që e shijuan të gjitha grupmoshat dhe që përfshiu çdo kategori sociale.

14479553_1785592011719164_6916515048847750021_n 14484646_1785614345050264_6786988472649547070_n 14494802_1785592431719122_1696571506742130688_n 14495439_1785592101719155_1601992626682538338_n 14581485_1785601045051594_1903766110345218226_n 14595584_1785601598384872_4770888654824003003_n 14606517_1785592171719148_5866422534837617759_n