Ballkani së shpejti pa tarifa roaming

276

roaming

Qytetarët e rajonit të Ballkanit pritet që së shpejti të mund të komunikojnë me njëri tjetrin pa tarifa roaming. Ndërkohë Këshilli Bashkëpunimit Rajonal, do të punojë për të zgjeruar zonën gjeografike të mbulimit të Marrëveshjes Rajonale për Roaming, dhe se do të jetë një avokat i fortë për koordinimin e politikave të roaming dhe për integrimin e ICT në axhendën e “lidhjes” rajonale.

Diskutimet për roaming po zhvillohen në forumin dy ditor “Rregullimi tregut të komunikimit elektronik”, që po zhvillohet në Budva të Malit të Zi ku marrin pjese edhe përfaqësues nga Shqipëria.

Burimi: Syri.net