Barriera që ‘të fortët’ të mos parkojnë në trotuar

241

Te shkolla ”Petro Nini”, Ekonomiku, Selvia dhe rruga ”Sami Frashëri” vendosen barriera në mënyrë që ‘të fortët’ të mos parkojnë në trotuar.

13466288_10154279142671926_3461606382860261209_n13423905_10154279142941926_5515248482705728346_n13445706_10154279142971926_2147211104676665202_n13417517_10154279142581926_3388429092294605674_n13450993_10154279142586926_4186538029865806086_n