Bashkia Korçë, lulishte në lagjen 10 të qytetit

345

Përmes një postimi në FB, Bashkia Korçë, bën me dije punimet në lagjen 10 për rehabilitimin e lulishteve:

”Avancojnë punimet për sistemimin dhe rehabilitimin e lulishteve në lagjen 10, rruga “Teli Samsuri”. Falë punës së palodhur të Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike pranë Bashkisë Korçë, së shpejti kësaj zone do t`i shtohen ambjentet çlodhëse dhe hapësirat e gjelbra në shërbim të banorëve.”

 

13240088_1382894018404525_2509435262908888478_n 13244712_1382894055071188_5159493346635724985_n 13245430_1382894025071191_376932801859021611_n