Bileta on-line në Muze

510

Pas Parkut Kombëtar të Butrintit në vitin 2012 dhe Muzeut Historik Kombëtar në vitin 2014, Muzeu i Krujës, Kalaja e Beratit, Muzeu Onufri në Berat, Kalaja e Gjirokastrës, Parku Kombëtar Arkeologjik i Apolonisë dhe ai i Shkodrës, kanë të njëjtin sistem biletarie, falë mbështetjes së dhënë nga Fondi Amerikan për Zhvillim prej 530 mijë dollarësh. Për të gjitha këto mund të blini bileten online.