Çfarë gjeniu! Shqiptari ndërton helikopter në kushte shtëpie (VIDEO)

254

Qani Lutfiu është shqiptari nga Presheva që ka arritur të ndërtoje vete një helikopter, në kushte shtëpiake.

Ndërtimi i helikopterit, Lutfiut i ka kushtuar plotë 10 mijë euro dhe të gjitha i ka financuar vete.  Në kushte shtëpie, Lutfiu ka arritur që të ndërtojë helikopterin për një person dhe që shkon në një lartësi të konsiderueshme.

Edhe pse helikopteri eshte gati, ai nuk lejohet sepse nuk ka licence. Luftiu ka thënë se shpreson që në të ardhmen t’i mundësohet një gjë e tillë, pasi e ka ëndërr.

Më poshtë e keni edhe videon e plotë, ku mund të shihni edhe detaje nga helikopteri.