CNN rendit Shqipërinë mes 12 destinacioneve të verës

1
Televizioni prestigjioz amerikan CNN rendit Shqipërinë mes 12 alternativave si destinacione të kësaj vere.

Në rubrikën CNN Travel shkruhet se Shqipëria ofron një eksperiencë unike të pushimeve për vitin 2023.

CNN e rendit Shqipërinë mes destinacioneve evropiane dhe botërore si Tajlanda, Buenos Aires, Malta, Viena, Peru, Los Angeles, Italia, New York etj.

Në pjesën që flet për vendin tonën CNN ka publikuar një foto të qytetit të Krujës krah së cilës shkruan se, “Shqipëria është një perlë mesdhetare që ka të ngjarë të jetë më pak e mbipopulluar këtë verë sesa Greqia dhe Kroacia”.

/ata.gov.al