Shkodër, panair me prodhime artizanale

613

Në ditën e Artizanatit dhe Zejtarisë, Bashkia Shkodër organizon panairin me prodhime artizanale. Ky panair do të zgjasë deri me 12 qershor.

13442240_881368815302320_121036414186875587_n 13344781_881369025302299_7892268046388176292_n 13346434_881369038635631_8082520882392682635_n 13346555_881368961968972_7722954575878794001_n 13419221_881368975302304_2606615149753353082_n 13423713_881368998635635_3675881616929285246_n 13434896_881368881968980_674432703591287442_n