20 sipërmarrje shqiptare në panairin e Ningbos në Kinë

257

Mbahet panairi i dytë i Investimeve dhe Tregtisë i vendeve në Nismën 16+1, në qytetin Ningbo. Shqipëria u përfaqësua me njëzet sipërmarrje të prodhimeve agro-ushqimore, duke synuar promovimin e produkteve kombëtare si: vaji i ullirit, mjalti, bimët medicinale, vera, birra, uji natyral dhe prodhimet e brumit.

Pavijoni shqiptar tërhoqi vëmendjen e konsumatorëve dhe medias kineze.

big_panairi-ekonomi_