Djali që shpëtoi dy gocat nga mbytja, vlerësohet nga Bashkia Fier

212

Pas gjestit fisnik qe beri me shpetimin e dy motrave binjake qe nena e tyre po tentonte ti mbyste ne lume, per te cilin tani nga qytetaret quhet edhe hero, vjen dhe vleresimi per djaloshin qe shpetoj ne lumin Seman dy te miturat.

Dje, Ardimir Murataj eshte vleresuar nga Kreu i Bashkise Fier Armando Subashi me certifikate mirenjohje si dhe i eshte ofruar nje vend pune ne bashki.