Durrës, 31.6 milionë euro për linjën e furnizimit me ujë

206

Investimi në linjën e re të furnizimit me ujë në qytetin bregdetar të Durrësit, do t’i japë fund problemit me ujin e pijshëm, pasi plotëson nevojat për furnizim me ujë të qytetarëve të këtij qyteti.

Investimi në vlerën 31.6 milion euro pritet të përfundojë në mesin e vitit të ardhshëm dhe plotëson nevojat për furnizimin me ujë të qytetit bregdetar.