Dy motrat shkencëtare shqiptare, pas Harvardit në Oxford për kauzën e madhe

108

Detina dhe Argita Zalli janë dy motra shqiptare të cilat sëfundi po ushtrojnë profesionin e shkencëtarëve në London University College.

Motrat Zalli sëfundi kanë njoftuar se së shpejti do të publikojnë një broshurë informative rreth Covid19. Disa muaj më parë ato kanë publikuar një libër mbi sëmundjet tumorale.

Ndër të tjera, vlen të ceket se motrat Zalli kanë qenë tejet aktive gjatë kësaj periudhe pandemike duke ofruar shumë shpesh informacione e këshilla për diasporën dhe jo vetëm.

Dy shkencetaret shqiptare janë shumë të njohura për studimet e tyre në mbarë botën. Krenari!