Ecovolis ka nisur fushatën “Tirana dhuron”

267

Ecovolis ka nisur fushatën “Tirana dhuron”, duke mbledhur ndihma për familjet në nevojë. Kjo fushatë do të jetë e hapur deri në 19 tetor dhe në Ditën e Lumturimit të Nënë Terezës në shenjë solidariteti kontributi i qytetarëve të Tiranës do t’u shkojë familjeve në nevojë.

 

14572379_1330712803615279_372109610949766576_n14705705_1330712573615302_6055308665374174889_n14641945_1330712800281946_3741334354915419366_n