Fier, vazhdon puna për rikonstruksionin e teatrit ”Bylis”

268

Vazhdojnë punimet për rikonstruksionin e godinës së teatrit ”Bylis” në qytetin e Fierit. Tashmë po finalizohet rikonstruksioni i taracës dhe së shpejti pritet të mbyllen gjithë ndërhyrjet e tjera në pjesën e brendshme të godinës.

Jo vetëm rikonstruksioni por rikthimi i vlerës dhe shkëlqimit të dikurshën të teatrit “Bylis” është synimi i investimit më të fundit të bashkisë së Fierit.