FOTOT/ Drejt përfundimit rruga e fshatit Qukës-Skënderbe

24

Investimet në rrugët rurale po vazhdojnë me intensitet në qarkun e Elbasanit, për t’u siguruar qytetarëve ndërlidhje më të mirë dhe akses në tregje.

Aktualish po punohet në Qukës-Skënderbe, për ta përfunduar rrugën që e lidh me aksin kombëtar Librazhd-Prrenjas.