FOTOT/ Ide gjeniale! Vepra arti, jo thjesht stola

277

Bashkitë kudo në botë janë gjithnjë në kërkim të ideve të veçanta dhe projekteve për transformimin e qyteteve.

Dizajni urban është vazhdimisht në zhvillim dhe sot mund të gjejmë në rrugët apo parqet e shumë qyteteve ide tepër interesante, të çuditshme dhe ndonjëherë me të vërtetë befasuese të stolave apo tavolinave që vendosen në funksion të komuniteteve.

Më poshtë do të shihni disa ide tepër interesante të stolave në shtete të ndryshme.