FOTOT/ Magjia e vjeshtës! Këto pamje përrallore nuk janë larg nga Tirana

228

Këto pamje të lënë pa frymë.

Magjia e ngjyrave që sjell vjeshta dhe panorama magjepsëse, janë vërtetë frymëzim.

Këto nuk janë bërë në ndonjë vend të huaj, por në Shqipëri, jo larg Tiranës

Është Divjaka përrallore e fotografuar nga Hektor Pustina

Përgatiti: PO.AL