Parandalimi i përmbytjeve, ushtria pastron dhe bën gati argjinaturat në Vjosë

102

Sezoni i shirave shpesh shoqërohet edhe me përmbytje në disa zona në Shqipëri

Forcat e Armatosura kanë nisur punën për ringritjen e argjinaturave për shmangien e përmbytjeve

Këtë herë FA-të në Fier po punon për ringritjen e argjinaturave të lumit Vjosë