Investimet në rrugë/ Ja 10 akset nacionale që po asfaltohen aktualisht

116

Disa akse rrugore po i nenshtrohen asfaltimit dhe rindertimit.

Dhjetë akset nacionale që do të përfundojnë së ndërtuari gjatë gjatë viteve 2019-2021 janë

  • Aksin Fushë-Krujë-Milot-Morinë
  • Aksin Qafë-Thanë – Lin – Poradec
  • Unaza e Tiranës
  • Unaza e Tiranës (Mbikalimi – Kthesa e Saukut – Bregu I Lumit)
  • Rehabilitimi i segmentit rrugor (Mbikalimi – Pallati me Shigjeta – Shqiponja)
  • Rikualifikimi i akseve rrugore Unaza Lindore (Loti 2 dhe Loti 3)
  • Elbasan – Banjë
  • Kardhiq – Delvinë (Lotet 4, 5, 6, 7, 8)
  • By Pass-i i Shkodrës
  • By Pass- i i Tepelenës