FOTOT/ Magjia e vjeshtës në kryeqytetin e Veriut

127

Shkodra vetë fal shumë dashuri, harmoni dhe humor.

Shtojini kësaj dhe ngjyrat e vjeshtës dhe përfundimi është kjo që do shihni më poshtë.