FOTOT – Mbillen 1500 pemë të reja në Paskuqan

35

1500 pemë janë mbjellë me kontributin e qytetarëve në parkun e Paskuqanit, Tiranës.

Nëntori dhe dhjetori janë muajt e mbjelljeve të reja, ndërsa pemët që i shtohen mjediseve kontribuojnë në pastërtinë e ajrit dhe ruajtjen e tokës.

Një lajm i mirë për qytetarët dhe natyrën.