FOTOT – Një tjetër shkollë moderne për nxënësit në Tiranë

25

Nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Hasan Vogli” në kryeqytet kanë tashmë kushte më moderne dhe standarde evropiane.

Shkolla 9-vjeçare “Hasan Vogli” është një nga 10 shkollat e reja dhe dy kopshtet që po hapen për fillimin e vitit të ri shkollor në Tiranë, duke mirëpritur nxënësit me kushte më moderne dhe standarde evropiane.