Gjesti i Princit William, thjesht i mahnitshëm

262

Çifti mbretëror në Britaninë e Madhe po promovonte fushatën e tyre të shëndetit mendor në Harlow, kur zv/Lejtnanti nga Essex u rrëzua gjatë një vizite të Dukës dhe Dukeshës në një shkollë.

Ja video kur Princi William vrapoi ta ndihmonte zv/Lejtnanti nga Essex.