Thethi me një shkollë 9 vjeçare të rinovuar

460

Sivjet, nxënësit e Shkollës 9 vjeçare të Thethit filluan vitin e ri shkollor në një ambjent shkolle tërësisht të rinovuar. Fondacioni Vodafone Albania u kujdes për edukimin e fëmijëve të kësaj zone të thellë.

Rinovimi u realizua nga: Vodafone Albania me mbështetjen financiare të projektit, CODE Partners (Shkodër) me zbatimin e projektit vjetor për shkollën 9-vjeçare Theth, Bashkia Shkodër me suportin e dhënë në realizimin e projektit, Ministria e Arsimit dhe Sporteve me pajisjen me banka të klasave dhe me orendi të tjera në një kohë rekord, kompania “2B & Construction” me realizimin e rikosntruksionit.

14310311_1031089893678536_386080432872232231_o14333093_1031096330344559_5643424997893625799_n14362567_1031091953678330_8193769186627864382_o14372400_1031093030344889_5334674451089808083_o

Burimi: Vodafon Albania