Gramshi, qyteti që po transformohet dita-ditës

756

Bashkia e re e Gramshit është qyteti që po kthehet çdo ditë e më shumë në një qendër urbane me hapësira publike dinjitoze për banorët, që përveç jetës sociale më cilësore, përfitojnë dhe një rritje të vlerës së pasurisë së patundshme.

14355694_10154033217866523_9035822668402949752_n 14390633_10154033217896523_1752201357092474435_n 14425384_10154033218771523_303596658960591864_o 14448818_10154033218266523_6496591557139681668_n