Gripi stinor, shpërndahen 100 mijë vaksina falas për të moshuarit

118

Rreth 100 mijë vaksina falas do të shpërndahen për të moshuarit për të shmangur virozat e stinës.

Mësohet se sa filluar shpërndarja dhe aplikimi i 100 mijë dozave të vaksinave që mund të kryhen falas për të parandaluar komplikacionet nga gripi.

Ndërkohë vaksina falas janë shpërndarë edhe për fëmijët

Gripi stinor, prek zakonisht të moshuarit dhe fëmijët.

Përgatiti: PO.AL